Rozbřesk 2. část (film- recenze)

19. listopadu 2012 v 21:53 | Elfel |  Recenze filmů
Pokud už jste byli v kinech na posledním díle z vášnivě sledované Twilight ságy, určitě už víte, jak tento příběh dopadl. Ovšem pro ty, co se do kin chystají, nebo si počkají na film na dvd nebo známých českých download serverech, tu mám recenzi na tento díl!


Pokud se tedy těšíte do kin, máte rozhodně na co! To vám poví určitě každý "epic" fanda této ságy, ale povím vám to i já. Mě moc tato sága nezaujala (nebo lépe řečeno- je moc dobrá, ale na filmy typu The Rite, Devil inside to nemá).

Každý máme jiný vkus, ale na toto se opravdu těšit musíte!

Nejen že jsou tam dokonalé romantické scénky (pro "epic" fandy), ale také velmi vzrušující boj proti Volturiovým (nevím, jak se to píše, snad mi to prominete). Jako bonus jsou zde i komické scény, ve kterých převážně figuruje, fanynkami oplývaný, Jacob.
Bude se zde velmi zábavně (zezačátku) řešit otisknutí Jacoba na Renessme (opět netuším to jméno- dopředu se omlouvám za jména, nečetl jsem knihy). Boj bude mít to nejlepší vyvrcholení.

Nejvíce mne natchly některé nové postavy, které v tomto díle přibudou naplno. Setkali jsme se s nimi už v dřívějších dílech, ale toto je naprosto dokonalé.
Výbornou práci odvedla jak Kristen Stewart, Robert Pattinson, Peter Facinelli, Taylor Lautner, ale i naše Ashley Green (alias Alice). Ta zde sehraje významnou roli a především obrátí celý boj na ruby! Jen se těšte! ;-)

Na mne to zanechalo velmi dobrý dojem a k tomuto filmu se určitě vrátím, ale nikoli už ve španělštině, ale v angličtině s titulkami! :-)

Pokud jste si znechutili túto ságu kvůli neurčitým fanynkám nebo posedlostí medií a hračkářství, určitě se odhodlejte a podívejte se na Rozbřesk! Jen na tyto poslední dva díly, ten první, aby jste byli vtažení do děje a druhou část si vychutnejte se slaným popcornem v kině, do kterého se doslova "vpijete"!

©Elfel

(Kopírujte se zdrojem!!)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Megamax Megamax | Web | 22. listopadu 2012 v 20:18 | Reagovat

Máš zájem o to že by ses zučastnil/a aktualní bleskovky a získal/a diplom jestli ano tak se jí zůčasti na novém blogu Megamax kde stačí zodpovědět pouhých šest otázek no tak tedy hodně štěstí.

2 all-is-magic all-is-magic | E-mail | Web | 23. listopadu 2012 v 18:58 | Reagovat

Pokud mohu opravit, píše se Renesmé :)
Jelikož jsem veliký fanoušek této ságy, ale nejsem žádný šílený hysterik :D
Film byl super, rušil to jen vzhled Renesmé...
No jinak musím opravdu říct, že tohle byla třešnička na twilight dortu :)

3 Kelíns Kelíns | Web | 24. listopadu 2012 v 19:04 | Reagovat

Před chvílí jsem to viděla. Nejsem moc spokojená s výkonem herců ani s dějem. Knížky byli úžasné, ale film mě zklamal. Ačkoli ten boj v budoucnosti byl dobrý. Na druhou stranu to vážně musí být v každém filmu agrese? Ale jinak moc hezky napsaná recenze :-)

4 Mel. Mel. | Web | 25. listopadu 2012 v 10:40 | Reagovat

Včera jsem na to měla jít do kina, ale jsem nemocna -.-'... Twilight miluju, ale ještě jsme neviděla ani 1.část posledního dílu :/

5 Hikari - san Hikari - san | Web | 28. listopadu 2012 v 14:49 | Reagovat

všechny díly byly dokonalý !!!! *-* je to sice totál slaďák, ale nemůžu si pomoct, prostě twilight žeru :)

6 Hikari - san Hikari - san | Web | 28. listopadu 2012 v 16:24 | Reagovat

:DD to je podstata toho seriálu :D ale ne, je to o tom, jak spolu žijou vlkodlak, upír a duch holky a snažej se žít normální život... a pak je tam spousta dalších zápletek :) musíš to vidět, seriály se takhle špatně popisujou :)

7 Hikari - san Hikari - san | Web | 29. listopadu 2012 v 14:45 | Reagovat

no tak znáš to, všechny seriály s upírama jsou něco na ten způsob :D

8 Zinix Zinix | Web | 5. prosince 2012 v 18:20 | Reagovat

Tak ja s touto recenziou absolútne nesúhlasím. Predošlé filmy sa dali, no toto bol prepadák. Čakala som niečo o dosť väčšie. Knihy ma absolútne uchvátili, 1. časť Úsvitu bola dokonalá a toto....no comment!
Pár svetlých momentov to malo, áno, hádka Belly a Jacoba, doťahovačky s Emmetom, ale ten konečný boj! Veď ten bol úplne o ničom, len si všetci hlavy odsekli! :DDD
A to, že Kristen Stewart odviedla skvelú prácu...tak to ma pobavilo! :DDD Ten jej pripečený face mi liezol celú tu dobu na nervy! :DDD
Toď môj názor! :DDD

9 denik-on-line denik-on-line | 5. prosince 2012 v 19:07 | Reagovat

Taky jsem napjatě čekala co vyleze z posledního dílu. Pravda je, že než jsem film zhlédla četla jsem samou špatnou kritiku... Ale bylo to podlě mě naprosto dokonalé!!! Ten boj, Arovo procitnutí z vidiny, Alicino přesvědčení o opaku... Dokonalost! :) (Jsem ráda, že i někdo kdo to nečetl dokáže pochválit! :) )

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama